Verspanen in Rotterdam en omgeving

Voor het verspanen van metaal in omgeving Rotterdam kom je naar Voscon! Als specialist in het bewerken van metaal, kunnen we op onze locatie in Vlaardingen op verschillende manieren verspanen in onze verspanerij.

Metaalconstructies voor bouwwerken en machines, maatwerk containers, buitentrappen, en toegangsluiken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Voscon bouwt. Wij vragen ons daarom zelf vaak af: wat hebben we niet van metaal gebouwd?

verspanen in rotterdam

Verspanen in Rotterdam en omgeving

Op onze locatie in Vlaardingen – vlakbij Rotterdam – verspanen wij metaal in onze eigen verspanerij.

 

Wat is verspanen?

Verspanen is een vorm van metaalbewerking waarbij door middel van gereedschap metaal wordt verwijderd. De vorm van het stuk metaal wordt hiermee permanent veranderd in de gewenste vorm.

Of het nu modificeren van bestaande metaalconstructies is, of het produceren van nieuwe onderdelen voor constructies, machines of gereedschap. Bij Voscon kunnen wij alles van metaal verspanen.

Verspanende bewerkingen nabij Rotterdam bij Voscon

Voor het verspanen hanteren wij in onze verspanerij in Vlaardingen verschillende verspanende bewerkingen zoals frezen, tappen, draaien, vijlen, boren, zagen, kotteren, brootsen (of trekfrezen), slijpen en steken.

Met een specialisatie in het bewerken van metaalproducten zijn wij gewend om extra aandacht te geven aan de maatvoering en afwerking van onze producten. We hebben daarom een modern machinepark waarin regelmatig wordt geïnvesteerd zodat we snel de juiste producten kunnen leveren.

advies over verspanen werkzaamheden rotterdam

Machines voor verspanen in Rotterdam en omgeving

Om de verschillende verspanende bewerkingen uit te voeren, hebben wij in onze verspanerij bij Voscon verschillende draaibanken staan. Ook beschikken wij over een CNC Freesmachine. Hieronder staan de specificaties van onze machines benoemd.

Conventioneel draaibank
Type: CQ6280C
Lengte bed: 3.000 mm
Diameter: tot 800 mm

Conventionele draaibank
Type: VDF M530
Lengte bed: 1.200 mm
Diameter: tot ø540 mm

Conventioneel draaibank
Type: Colchester Triumph 2500
Lengte bed: 1.250 mm
Diameter: tot 420 mm

CNC Bewerkingscentrum
Type: CMA TRD 40 CN
Tafel afmeting: 3.000x 520 mm
Traverse XYZ: 3.000x 600x 400 mm
Boorcapaciteit: 40 mm. dikte
Tapcapacitiet: M27

Verspanen in omgeving Rotterdam, zo gaan wij bij Voscon te werk

Hoe groot of klein het project ook is, wij kunnen alles van metaal maken. Eén van de manieren om metaal te bewerken is verspanen in onze verspanerij in Vlaardingen vlakbij Rotterdam. Om elkaar beter te leren kennen gaan we voor elk project gaan we eerst om te tafel zitten.

Op deze manier kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat de wensen zijn. Een offerte wordt dan op basis hiervan gemaakt.

Van engineering tot werkvoorbereiding en constructie, wij kunnen een heel project voor je uit handen nemen. Maar wij kunnen de diensten ook los aanbieden. Natuurlijk hoort daar indien nodig ook eventueel de nabewerking, inspectie, levering en montage bij.

verspanen in rotterdam van a tot z

Meer weten over verspanen?

Wil je graag weten wat Voscon voor jou kan betekenen of het gebied van verspanen? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom langs bij ons bezoekadres in Vlaardingen – in de omgeving van Rotterdam.

 

Voscon: Wat hebben wij niet van metaal gebouwd

Met meerdere partijen samenwerken om precies hetzelfde eindresultaat te krijgen? Wij denken dat het beter kan. Daarom hebben wij ontwerp, productie, montage en onderhoud gewoon onder één dak. Dat zorgt niet alleen voor tijdsbesparing maar ook voor minder stress.