283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

328
ISO 9001:2015

Wij werken al jarenlang aan een gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement. Wij hebben ons met succes laten certificeren voor het ISO 9001:2015 certificaat.

De ISO 9001:2015 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement systeem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.

Nadat er een externe audit heeft plaatsgevonden bij Voscon BV, hebben wij als organisatie het certificaat ontvangen waaruit blijkt dat wij voldoen aan de eisen van de standaard. Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet. ISO gecertificeerd zijn houdt voor ons kortweg in: Zeggen wat je doet , doen wat je zegt en het bewijzen.

ISO 9001:2015
Natasja Boender

Vragen over onze certificaten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen