Offerte aanvragen

Staalbedrijf Voscon: wij kunnen alles met staal!

Wie is staalbedrijf Voscon?

Staalbedrijf Voscon uit Vlaardingen is gespecialiseerd in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële sector, dus ook voor bij jou in Pernis. Sinds 1984 heeft ons staalbedrijf een groot en indrukwekkend machinepark waarmee wij gespecialiseerd zijn in het bewerken van verschillende soorten staalproducten. Verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem. Zoals onze pay-off al zegt: ‘’Wat hebben we niet van metaal gebouwd?’’

Dus jij wilt iets van staal laten bouwen in Pernis? Groot of klein, enkelstuks of in series? Onze 65 collega’s van ons staalbedrijf helpen je graag met het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van jouw staal project in Pernis.

Wat doet staalbedrijf Voscon in Pernis en omgeving?

Onze 65 collega’s zorgen ervoor dat jouw staal project in Pernis zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Wij hebben als staalbedrijf alles onder één dak. Hierdoor bespaar je tijd en heb je minder zorgen over jouw project. Met Voscon heb je maar één partij nodig voor jouw staal project in Pernis. 

Onderhoudsservice in Pernis

Wij bieden onderhoudscontracten aan in Pernis voor preventief onderhoud van producten die door ons of die door een andere partij zijn gemaakt. Wij geven je daar duidelijke onderhoudsrapporten over. 

Wanneer het werk moet worden gestopt kan dit veel geld kosten. Door onze onderhoudscontracten worden slijtages en onveilige situaties eerder opgemerkt. Voorkomen is beter dan genezen. 

Storingen en defecten kunnen wij oplossen net als het vervangen van onderdelen. Dit kunnen wij 24 uur per dag, ook wanneer er een schade is aan een constructie. Voor dit soort situaties hebben wij dan ook speciale onderhoudscontracten zodat wij altijd 24 uur per dag voor jou klaar kunnen staan in Pernis. 

Constructiewerk

De werkplaats van ons staalbedrijf heeft een werkoppervlakte van 4000 m2 en het buitenterrein heeft 2000 m2 en is dus groot genoeg voor verschillende soorten projecten. Zo kunnen wij grote en kleine projecten voor je realiseren. Ook al zijn het enkelstuks of complete series. 

 • Zo maken wij machine- en elektra huizen, in staal of rvs naar ontwerp van onze eigen tekenaars. Zo kan het geluid en warmte worden geïsoleerd, airconditioned en voorzien van conserveringssystemen.
 • Bordessen en platforms, kunnen worden vormgegeven door een bestaande of nieuwe tekening. Wij kunnen leuningwerk, roostervloer en/of trapopgang leveren en monteren.
 • Trappen en (kooi)ladders kunnen worden thermisch verzinkt en worden gecoat in elk gewenste kleur en worden geleverd en gemonteerd op uw locatie. De trappen kunnen in één stuk tot een lengte van 19 meter worden gemaakt.
 • Stalen en rvs industrie- en scheepsdeuren voor spatwater- en stofdichte afsluiting van bijvoorbeeld machinekamers, transformatorruimtes en opslagruimtes.

 

Modificeren

Bestaande constructies, apparaten en onderdelen kunnen wij in onze werkplaats of op onze afdeling verspanen geheel naar wens aanpassen. Voordat wij beginnen met modificeren is het belangrijk om een tekening te laten maken. Daarna kunnen wij voor je aan de slag bij ons op locatie of bij jou in Pernis. 

Plaatwerk

Staalbedrijf Voscon heeft een eigen plaatwerkerij waar wij platen kunnen knippen, ponsen en zetten.Zo kunnen wij met onze watersnijmachine een nog snellere levertijd hanteren naar Pernis. Ook hebben wij een zetbank en guillotineschaar. Klik hier om de specificaties te bekijken van ons machinepark. 

 

Engineering
Wij ontwikkelen, tekenen en berekenen eenvoudige tot complexe oplossingen voor jouw staal project. Dit doen wij door: 

Het meedenken en vormgeven van het proces, het maken van opstellingen, een lay-out en complete productielijnen tot detailwerk.

De engineers van ons staalbedrijf maken gebruik van verschillende 3d-software om precieze maatvoeringen en details voor jouw project te maken. Hierdoor houden wij een goed overzicht over jouw project in Pernis. 

Onze engineers creëren de best mogelijke tekening voor de bouw en houden zij rekening met toekomstig onderhoud.

Montage

De constructies en producten die in onze werkplaats worden gefabriceerd, kunnen worden gemonteerd op een locatie naar keuze. Veiligheid is dan erg belangrijk. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd en onze monteur zijn in het bezit van hoogwerker, heftruck of ‘’veilig hijs’’ certificaat. De servicewagens van Voscon zijn ook voorzien van alle benodigde equipment.

Verspanen

Door onze specialisatie in het bewerken van verschillende staalproducten zijn wij gewend om aandacht te geven aan de maatvoering en afwerking van onze gemaakte producten. We hebben daarom een modern machinepark waarin wij investeren, zodat wij snel de juiste producten kunnen maken.  

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts!

Contact

Hoe werkt staalbedrijf Voscon in Pernis?

Start van onze samenwerking

Voor een goede prijsindicatie willen wij graag eerst met elkaar rond de tafel zitten. Elk project is uniek. Tijdens het gesprek kunnen wij elkaar beter leren kennen en kunnen wij jouw wensen, ideeën, eisen en eventuele tekeningen en ontwerpen samen bespreken. Daarna kunnen wij je een prijsindicatie geven voor jouw project in Pernis. 

Bouwproces

Wij gaan direct aan de slag met het bouwproces. Ook als je nog geen tekening hebt kunnen wij die voor je maken met 3d software als Tekna en Solidworks. Als staalbedrijf denken we graag met je mee over het vormgeven tot het realiseren van jouw project in Pernis. 

Een goede voorbereiding is ook belangrijk. Wij kijken dan naar verschillende kwaliteitseisen en krijg je een inspectierapport en planning.

Wanneer dit proces goed is kunnen wij jouw project bouwen. Ook hierover ontvang je een duidelijke planning. Wanneer het project voor in Pernis is gebouwd kunnen wij het versturen of nabewerken.

Nabewerken

Wij kunnen jouw project in Pernis op verschillende manieren bewerken. Wij kunnen het: 

 • Poedercoaten
 • Verzinken
 • Schilderen

Inspectie, levering en montage door staalbedrijf Voscon

Na het bewerken wordt het project gecontroleerd, en na jouw goedkeuring wordt jouw constructie of product geleverd of gemonteerd in Pernis. Dan krijg je 5 tot 10 jaar garantie op jouw product.

Veiligheid en kwaliteit is belangrijk voor staalbedrijf Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten. 

 • ISO 9001:2015
 • ISO 14001
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • ISO 3834-2
 • VCA**
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”
 • Certified training company
 • OOM Award

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit

Al jouw projecten in Pernis, groot of klein, onder 1 dak bij staalbedrijf Voscon

Ben je benieuwd wat staalbedrijf Voscon voor je kan betekenen in Pernis?

Neem dan contact met ons op of bel direct naar 31 (0)10 44 51 111. Je kan ons natuurlijk ook direct een vraag stellen via onze chat.