Offerte aanvragen

Geen velden gevonden.

Staalbedrijf Zuid-Holland maakt jouw constructie

Wie is staalbedrijf Zuid-Holland?

Op zoek naar een staalbedrijf in Zuid-Holland? Wij – Voscon uit Vlaardingen – zijn specialisten in staalconstructies, apparatenbouw, machinebouw en productmodificaties voor bedrijven in de hele provincie.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze projecten hieronder om een duidelijk beeld te krijgen van de staalconstructies die we regelmatig produceren.

Liever direct met een adviseur spreken? Bel dan naar: 010 44 51 111

Staalbedrijf Zuid-Holland personeel

De volgende constructies kunnen we ook voor jou realiseren:

Machine- en elektra huizen

Spiltrappen

Gemodificeerde container

Aluminium opbergkisten

Leuningwerk

Valkokers

Loopbordes

Gelijkrichter station

Leidingbrug

Kooiladders

Radartoren

Werkbordessen

Plantenbakken

Leidingbrug

Morsklep

Benieuwd of we jouw staalconstructie kunnen maken?

Bel met een expert

Staalbedrijf Zuid-Holland: Onze werkwijze

#1 Bespreken van jouw wensen

Aan het begin van onze samenwerking hechten we veel waarde aan een persoonlijke ontmoeting. Door samen te overleggen, krijgen we de kans om elkaar beter te begrijpen en jouw verwachtingen, ideeën, eisen en mogelijke schetsen en ontwerpen te bespreken. Op deze manier kunnen we een nauwkeurige kostenraming voor jouw project voorstellen.

 

#2 Aan de slag met het maken van de constructie

Als we de eer hebben jouw project te realiseren, beginnen we onmiddellijk met het bouwproces. Zelfs zonder bestaande tekening kunnen onze ingenieurs je concepten omvormen tot een 3D-ontwerp.

We werken graag met je samen gedurende het hele traject, van het ontwerp en de creatie van een opstelling, lay-out en volledige productielijnen tot aan de fijnste details. We bieden je één duidelijk schema voor het hele proces, zodat je altijd weet wat wanneer gebeurt.

#3 Nabewerking van jouw constructie

Nadat de stalen constructie of het product is gemaakt, hebben we de mogelijkheid om verdere nabewerkingen uit te voeren. Dit kunnen we op drie verschillende wijzen aanpakken:

 • Verzinken
 • Schilderen
 • Poedercoaten

 

#4 Inspectie, levering en montage door staalbedrijf Zuid-Holland

Na de bewerking van jouw constructie of product voeren we een inspectie uit om te zorgen dat het voldoet aan de afgesproken kwaliteitseisen. Na jouw goedkeuring zorgen we voor de levering of installatie op de overeengekomen locatie. Na de levering of installatie bieden we een garantieperiode van 5 tot 10 jaar op het product.

Wij vinden veiligheid en kwaliteit belangrijk

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten.

 • VCA**
 • SO 14001
 • ISO 3834-2
 • OOM Award
 • ISO 9001:2015
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • Certified training company
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”

 

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Samenwerken met Staalbedrijf Zuid-Hollan?

Op zoek naar een staalbedrijf in Zuid-Holland?

Ben je van plan om een reeks aluminium opbergkisten voor je wagenpark te laten maken, een nieuwe machine voor je fabriek te laten ontwerpen, of een nieuw loopbordes voor je pand in Zuid-Holland te laten bouwen?

We staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, en voor je het weet zijn we bezig met jouw project.

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie een offerte op afstand opmaken?

  Bij sommige projecten is het lastig om een offerte op te stellen zonder dat we de situatie niet hebben gezien. Om ervoor te zorgen dat we een goede offerte op kunnen maken, komen we dan bij jou op locatie kijken. Maar in veel gevallen kunnen wij ook op afstand een offerte opmaken.

  We nemen altijd contact met je op als we de locatie willen bekijken en maken samen een afspraak.

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Na het aanvragen van een offerte op maat gaan onze experts met je aanvraag aan de slag. Je ontvangt de eerste versie van de offerte meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. In de offerte vind je een berekening en een planning.

  Als je akkoord bent met onze indicatie kan het voorkomen dat een expert de locatie wil bekijken. We kunnen de offerte dan nóg preciezer berekenen. Daarna passen we de huidige offerte aan en sturen we die naar je op.

 • Hoe snel kunnen jullie met een project starten?

  Wanneer je de offerte goedkeurt, kunnen we de benodigdheden voor je project bestellen. Daarna kunnen we aan de slag met het realiseren van je project.

  Als je de offerte hebt goedgekeurd en de materialen zijn besteld kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen voor je aan de slag. Voor die tijd heb je uiteraard al een gedetailleerde planning van ons ontvangen of spreken we een leverdatum af. Je weet dan precies welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd.

 • Hebben jullie ook ruimte voor spoedopdrachten?

  Ja, we houden in onze planning altijd tijd vrij voor spoed projecten.

  Hoe snel we het project kunnen realiseren is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommige werkzaamheden zoals het maken van leuningwerk kunnen we vaak binnen twee weken realiseren. Het modificeren van containers duurt meestal 6 tot 8 weken.

  De expert die je offerte maakt, zal dit altijd vooraf én duidelijk met je communiceren. Je komt dus niet zomaar voor verrassingen te staan, afspraak is afspraak.

 • Ik zie dat jullie alles van metaal kunnen bouwen? Hoe ver gaan jullie daarin?

  In theorie kunnen we alles van metaal bouwen. Met meer dan 65 collega’s die zich bezighouden met constructiewerk kunnen we in theorie zelfs de Erasmusbrug nabouwen. Wil je iets van metaal laten bouwen en wil je daar met ons over sparren? Dan horen wij dat graag.

  Wil je weten wat we al van metaal gebouwd hebben? Kijk dan eens bij onze projecten.