Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Staalbedrijf Dordrecht: Maatwerk constructies

Wie is staalbedrijf Dordrecht?

Op zoek naar een staalbedrijf in Dordrecht? Wij – Voscon uit Vlaardingen – zijn gespecialiseerd in staalconstructies, apparatenbouw, machinebouw en productmodificaties voor bedrijven in de provincies Zeeland en Zuid-Holland.

Benieuwd waar we je mee kunnen helpen? Bekijk dan gerust onze projecten hieronder om een goed beeld te krijgen van de staalconstructies die wij regelmatig realiseren.

Liever direct met een adviseur spreken? Bel dan naar: 010 44 51 111

Staalbedrijf Dordrecht Voscon

De volgende constructies kunnen we ook voor jou realiseren:

Machine- en elektra huizen

Spiltrappen

Gemodificeerde container

Aluminium opbergkisten

Leuningwerk

Valkokers

Loopbordes

Gelijkrichter station

Leidingbrug

Kooiladders

Radartoren

Werkbordessen

Plantenbakken

Morsklep

Benieuwd of we jouw staalconstructie kunnen maken?

Bel met een expert

Staalbedrijf Dordrecht: Onze werkwijze

#1 Bespreken van jouw wensen

Bij aanvang van onze samenwerking vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. Samen aan tafel zitten biedt ons de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en jouw wensen, ideeën, eisen en eventuele tekeningen en ontwerpen te bespreken. Op die manier kunnen wij een goede prijsindicatie geven voor jouw project.

 

#2 Aan de slag met het maken van de constructie

Als wij jouw project mogen uitvoeren, gaan wij direct aan de slag met het bouwproces. Zelfs als je nog geen tekening hebt, kunnen onze engineers je ideeën omzetten in een 3D-tekening.

Wij denken graag met je mee tijdens het hele proces, van het ontwerpen en creëren van een opstelling, lay-out en complete productielijnen tot in de kleinste details. Je krijgt één overzichtelijke planning voor het gehele traject, zodat je weet wanneer wat wordt gedaan.

#3 Nabewerking van jouw constructie

Nadat de stalen constructie of het product is gemaakt, kunnen we het nog nabewerken. Dit doen we op drie verschillende manieren:

 • Verzinken
 • Schilderen
 • Poedercoaten

 

#4 Inspectie, levering en montage door staalbedrijf Dordrecht

Nadat we jouw constructie of product hebben bewerkt, inspecteren we het om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Zodra je akkoord hebt gegeven, leveren we het bij je af of monteren we het op de afgesproken locatie. Na de aflevering of montage bieden we een product garantieperiode van 5 tot 10 jaar.

Wij vinden veiligheid en kwaliteit belangrijk

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten.

 • VCA**
 • SO 14001
 • ISO 3834-2
 • OOM Award
 • ISO 9001:2015
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • Certified training company
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”

 

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Staalbedrijf Dordrecht maakt jouw constructie op maat

Op zoek naar een staalbedrijf in Dordrecht?

Wil je graag een serie aluminium opbergkisten laten maken voor jouw wagenpark, een nieuwe machine laten ontwikkelen voor jouw fabriek of een nieuwe loopbordes laten maken voor jouw pand in Dordrecht?

Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op, en voordat je het weet gaan we voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie een offerte op afstand opmaken?

  Bij sommige projecten is het lastig om een offerte op te stellen zonder dat we de situatie niet hebben gezien. Om ervoor te zorgen dat we een goede offerte op kunnen maken, komen we dan bij jou op locatie kijken. Maar in veel gevallen kunnen wij ook op afstand een offerte opmaken.

  We nemen altijd contact met je op als we de locatie willen bekijken en maken samen een afspraak.

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Na het aanvragen van een offerte op maat gaan onze experts met je aanvraag aan de slag. Je ontvangt de eerste versie van de offerte meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. In de offerte vind je een berekening en een planning.

  Als je akkoord bent met onze indicatie kan het voorkomen dat een expert de locatie wil bekijken. We kunnen de offerte dan nóg preciezer berekenen. Daarna passen we de huidige offerte aan en sturen we die naar je op.

 • Hoe snel kunnen jullie met een project starten?

  Wanneer je de offerte goedkeurt, kunnen we de benodigdheden voor je project bestellen. Daarna kunnen we aan de slag met het realiseren van je project.

  Als je de offerte hebt goedgekeurd en de materialen zijn besteld kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen voor je aan de slag. Voor die tijd heb je uiteraard al een gedetailleerde planning van ons ontvangen of spreken we een leverdatum af. Je weet dan precies welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd.

 • Hebben jullie ook ruimte voor spoedopdrachten?

  Ja, we houden in onze planning altijd tijd vrij voor spoed projecten.

  Hoe snel we het project kunnen realiseren is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommige werkzaamheden zoals het maken van leuningwerk kunnen we vaak binnen twee weken realiseren. Het modificeren van containers duurt meestal 6 tot 8 weken.

  De expert die je offerte maakt, zal dit altijd vooraf én duidelijk met je communiceren. Je komt dus niet zomaar voor verrassingen te staan, afspraak is afspraak.

 • Ik zie dat jullie alles van metaal kunnen bouwen? Hoe ver gaan jullie daarin?

  In theorie kunnen we alles van metaal bouwen. Met meer dan 65 collega’s die zich bezighouden met constructiewerk kunnen we in theorie zelfs de Erasmusbrug nabouwen. Wil je iets van metaal laten bouwen en wil je daar met ons over sparren? Dan horen wij dat graag.

  Wil je weten wat we al van metaal gebouwd hebben? Kijk dan eens bij onze projecten.