Transformator huizen voor de Hoekse lijn

Vragen over dit project? Contact
Terug naar overzicht

Waar: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland
Wanneer: opgeleverd 2017

Voor de Hoekse lijn hebben wij de opdracht gekregen om een transformatorhuis te bouwen. Met enkel de lengten, breedten en hoogten van de constructie zijn wij aan de slag gegaan om de constructie te ontwerpen. De engineering hebben wij daarom compleet uit handen genomen. Wij hebben de plaatsbepaling van de kasten vertaald, de airco’s geplaatst en gespoten en krachtberekeningen en vluchtroutes bepaald.

Het transformatorhuis dat grotendeels opgebouwd is uit een stalen frame en plaatwerk, is voorzien van verschillende deuren, roosters, schachten en luiken. Door het gebruik van een speciaal houtsoort is de container door ons volledig geïsoleerd. En door de gebruikte sandwichpanelen is het gehele object voor 90 minuten brandwerend gemaakt.

De container is door ons afgeleverd en gespoten in een donkergroene kleur die goed past bij de omgeving van de eindbestemming. De coating die op de container is aangebracht zorgt ervoor dat graffiti makkelijk verwijderd kan worden.

Na de oplevering van deze constructie hebben wij op aanvraag van de klant op locatie enkele gaten in de constructie geslepen om de constructie nog meer functionaliteit te geven. Om te voorkomen dat de klant last had van stof- en slijpdeeltjes, hebben wij een houten constructie ingezet om de gewenste gaten te maken.

Ook interessant:

Parts Car

Waar: Schiedam Wanneer: Opgeleverd 2019 Wat begon met een foto en een schets is daarna een f...

Bekijk
Laadstations

Waar: Rotterdam e.o. Wanneer: opgeleverd 2019 De RET gaat het openbaar vervoer in de regio s...

Bekijk
Plantenbakken

De “wereld” wat groener maken hebben we voor en met Kloet Onderhoud wel heel letterli...

Bekijk

Grote projecten, kleine projecten. Alles onder één dak.

Neem contact op

Wij werken onder de volgende certificeringen