Gemodificeerde container Volkerrail

Vragen over dit project? Contact
Terug naar overzicht

Waar: Amsterdam
Wanneer: opgeleverd 2017

Van Volkerrail hebben wij de opdracht gekregen om een transformatorhuis te bouwen. Met enkel de lengten, breedten en hoogten van de constructie zijn wij aan de slag gegaan om de constructie te ontwerpen. De engineering hebben wij daarom compleet uit handen genomen. Wij hebben de plaatsbepaling van de kasten en airco’s gedaan en hebben krachtberekeningen gemaakt en vluchtroutes bepaald.

Het transformatorhuis dat grotendeels opgebouwd is uit een stalen frame en plaatwerk, is voorzien van verschillende deuren, roosters, schachten en luiken. Door het gebruik van een speciaal houtsoort is de container door ons volledig geïsoleerd. En door de gebruikte sandwichpanelen is het gehele object voor 90 minuten brandwerend gemaakt.

De container is compleet afgeleverd zodat er op de eindbestemming zo min mogelijk tijd nodig was om de constructie operationeel te krijgen. En omdat de Volkerrail de constructie wilde beschermen tegen ongewenste graffiti, is er besloten om heel de constructie te laten decoreren door een bekende graffiti artist.

Ook interessant:

Beschermkappen

Kunststof kappen zullen niet snel kapot gaan, alleen zijn stalen beschermkappen net wat robuuster...

Bekijk
Werkbordessen

Waar: Europoort, Rotterdam Wanneer: opgeleverd 2018 Voor een kadekraan op de Maasvlakte hebben wi...

Bekijk
Valkokers, bordessen en constructies voor machines

Waar: Botlek, Rotterdam Wanneer: opgeleverd 2017 De basis tekeningen, die door Vicoma voor deze o...

Bekijk

Grote projecten, kleine projecten. Alles onder één dak.

Neem contact op

Wij werken onder de volgende certificeringen