Gemodificeerde container Volkerrail

Vragen over dit project? Contact
Terug naar overzicht

Waar: Amsterdam
Wanneer: opgeleverd 2017

Van Volkerrail hebben wij de opdracht gekregen om een transformatorhuis te bouwen. Met enkel de lengten, breedten en hoogten van de constructie zijn wij aan de slag gegaan om de constructie te ontwerpen. De engineering hebben wij daarom compleet uit handen genomen. Wij hebben de plaatsbepaling van de kasten en airco’s gedaan en hebben krachtberekeningen gemaakt en vluchtroutes bepaald.

Het transformatorhuis dat grotendeels opgebouwd is uit een stalen frame en plaatwerk, is voorzien van verschillende deuren, roosters, schachten en luiken. Door het gebruik van een speciaal houtsoort is de container door ons volledig geïsoleerd. En door de gebruikte sandwichpanelen is het gehele object voor 90 minuten brandwerend gemaakt.

De container is compleet afgeleverd zodat er op de eindbestemming zo min mogelijk tijd nodig was om de constructie operationeel te krijgen. En omdat de Volkerrail de constructie wilde beschermen tegen ongewenste graffiti, is er besloten om heel de constructie te laten decoreren door een bekende graffiti artist.

Ook interessant:

Afdaken van een tramstation

Waar: Leijweg Den Haag Wanneer: opgeleverd 2017 In samenwerking met Rob van Andel hebben wij vers...

Bekijk
Platform en onderframe t.b.v. schaarhoogwerker

Waar: De Lier Wanneer: 2016 t/m 2018 Om tuinbouwers ergonomischer te laten werken, kregen we van ...

Bekijk
Plantenbakken

De “wereld” wat groener maken hebben we voor en met Kloet Onderhoud wel heel letterli...

Bekijk

Grote projecten, kleine projecten. Alles onder één dak.

Neem contact op

Wij werken onder de volgende certificeringen