Gemodificeerde container Volkerrail

Vragen over dit project? Contact
Terug naar overzicht

Waar: Amsterdam
Wanneer: opgeleverd 2017

Van Volkerrail hebben wij de opdracht gekregen om een transformatorhuis te bouwen. Met enkel de lengten, breedten en hoogten van de constructie zijn wij aan de slag gegaan om de constructie te ontwerpen. De engineering hebben wij daarom compleet uit handen genomen. Wij hebben de plaatsbepaling van de kasten en airco’s gedaan en hebben krachtberekeningen gemaakt en vluchtroutes bepaald.

Het transformatorhuis dat grotendeels opgebouwd is uit een stalen frame en plaatwerk, is voorzien van verschillende deuren, roosters, schachten en luiken. Door het gebruik van een speciaal houtsoort is de container door ons volledig geïsoleerd. En door de gebruikte sandwichpanelen is het gehele object voor 90 minuten brandwerend gemaakt.

De container is compleet afgeleverd zodat er op de eindbestemming zo min mogelijk tijd nodig was om de constructie operationeel te krijgen. En omdat de Volkerrail de constructie wilde beschermen tegen ongewenste graffiti, is er besloten om heel de constructie te laten decoreren door een bekende graffiti artist.

Ook interessant:

Verhoging van een kadekraan

Waar: België, Spanje en Engeland Wanneer: opgeleverd in 2016, 2017 en 2018 Schepen worden steeds ...

Bekijk
Electrical House (custom-made)

Waar: Rotterdam, Waalhaven Wanneer: Opgeleverd 2019 Custom-made container van bodem tot dak ...

Bekijk
Spiltrappen voor een flatgebouw

Waar: P.C. Hooftlaan, Maassluis Wanneer: opgeleverd 2016 De oude betonnen trappen voor dit appart...

Bekijk

Grote projecten, kleine projecten. Alles onder één dak.

Neem contact op

Wij werken onder de volgende certificeringen