283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

Werkwijze

Een unieke aanpak die altijd werkt. Wij leggen graag uit hoe het er bij ons aan toe gaat.

1

De start van onze samenwerking

Aan het begin van elke samenwerking vinden we het belangrijk om samen met jou aan tafel te zitten. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we jouw ideeën, wensen, eisen en eventuele tekeningen en ontwerpen doornemen. Op basis hiervan maken we een offerte die we met jou bespreken.

2

Bouwproces

Op basis van jouw ideeën, wensen, eisen, tekeningen of ontwerpen kan het proces vervolgens drie verschillende kanten op gaan:

Engineering
Heb je nog geen ontwerp of tekening dan zetten we jouw ideeën om in een werkbare 3D tekening. Dit doen wij in Tekla of SolidWorks. Wij ondersteunen jou bij:

  • Het meedenken over het proces
  • Het vormgeven van het proces
  • Het maken van een opstelling
  • De lay-out
  • Complete productielijnen tot detailwerk

Werkvoorbereiding
Voordat er wordt gebouwd wordt er eerst naar verschillende kwaliteitseisen gekeken, worden er planningen gemaakt en worden er inspectierapporten opgesteld.

De constructie of het product wordt gelijk gebouwd
Als alle kwaliteitseisen, ontwerpen en tekeningen duidelijk zijn, wordt de constructie of het product gelijk gebouwd en hier ontvang je een planning van. Wanneer de constructie of het product gebouwd is, kan het verstuurd of nabewerkt worden.

3

Nabewerken

Als de constructie of het product gemaakt is, kan het nog naar wens nabewerkt worden. Dit kan op drie verschillende manieren gebeuren:

  • Schilderen
  • Poedercoaten
  • Verzinken
4

Inspectie, levering en montage

Na de nabewerking inspecteren wij of de constructie of het product voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. En na goedkeuring wordt het bij jou afgeleverd of op locatie gemonteerd. Na de aflevering of montage geven wij een product-garantietermijn van 5 tot 10 jaar af.

Tijdens het hele traject staan veiligheid & kwaliteit natuurlijk altijd bovenaan.

Wij werken volgens de volgende normen:

890
Klinkt goed? Laten we aan de slag gaan

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen