283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

564
World Cleanup Day 2019

09 september, 2019

Zaterdag 21 september 2019 is het zover; World Cleanup Day 2019.

Laatst in de auto kreeg ik daar een vraag opgesteld door mijn 4-jarige zoon: “wat is dat, papa?” Door de leeftijd probeer je het dan zo simpel mogelijk uit te leggen: “soms heb je stomme mensen die hun afval en troep zomaar op straat gooien en dan eten de dieren dat op en gaan zij dood”. Maar daarbij probeer je ook uit te leggen dat het voor zijn toekomst goed is dit niet te doen en dat heel veel mensen die dag troep van andere opruimen.

“Dat is echt cool papa, zullen wij helpen?”

Thuis ben je automatisch de boel aan het opruimen en aan het weg gooien. Hetzelfde geld voor mijn tuin en de straat die ik samen met mijn buren zo schoon mogelijk probeer te houden. Alleen bij ons op het industrieterrein, daar schort het nog aan.

Daarom gaan we namens Voscon, de Ondernemersvereniging en mijn zoon proberen daar verandering in te brengen en dat op zaterdag 21 september 2019! Wij roepen elk bedrijf, op het industrieterrein Groot Vettenood, op zich aan te melden en mee te helpen om ons terrein afvalvrij te maken (en te houden)!

Door Stroomopwaarts zullen de vuilniszakken en prikkers worden geregeld, zij zullen het afval ook afvoeren, en laten we het zwerfafval met zijn allen zo veel als mogelijk verwijderen. Kom daarbij ook met zoveel mogelijk ideeën om in de toekomst ons terrein afval vrij te houden.

Dan houden we de planeet voor ons en vooral onze kinderen een stuk leefbaarder.

Meld je aan bij Ronald van de Merwe (ronald@voscon.nl) of Ben Smit (bensmit@grootvettenoord.nl)

  • Wanneer:           21 September 2019
  • Tijd:                    08:30-12:00 uur
  • Verzamelplek:   Voscon VBS B.V., Energieweg 21F, 3133 EB Vlaardingen
Ronald van de Merwe

Heb je vragen over dit nieuws item?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen