283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

564
Voscon VBS B.V. 35 Jaar

28 augustus, 2019

Wat hebben we niet van metaal gebouwd? En dat op 28 augustus 2019 al 35 jaar lang!

Op deze, voor Voscon VBS B.V., bijzondere dag richtten Hans de Vos, Jan Bras en Peter Smit met zijn drieën Voscon VBS B.V. op! Daarmee ook voor velen gelijk de vraag beantwoord waar de VBS voor staat in onze naam.

Toenmalig eigenaar Hans de Vos had vanaf 1973 al een eigen eenmanszaak, De Vos Constructies. Alleen door de groei besloot hij met zijn nieuwe compagnons te verhuizen naar de Energieweg 25 in Vlaardingen en een naamswijziging door te voeren. Voscon VBS B.V. is dan ook per 28-08-1984 de nieuwe bedrijfsnaam waaronder zij verder gaan.

Vele uitdagingen en projecten verder nemen de huidige eigenaren Martin van de Merwe en Ger Poot in 2004 het bedrijf over van Hans de Vos en gaan ook zij verder onder de naam Voscon VBS B.V. Onder hun hoede groeit het bedrijf door met daarin o.a.;

  • Een uitbreiding van de werkplaats aan de Energieweg 25-31 (2008);
  • Twee bedrijfsovernames, Machinefabriek Griffijn B.V. (2010) en Euromet B.V. (2014);
  • Verhuizing van het kantoor naar de huidige locatie aan de Energieweg 21B;
  • Uitbreiding van het personeel naar >50.

Martin en Ger hebben het bedrijf ook tot een (h)echt familiebedrijf gemaakt, waarbij de nieuwe generatie klaar gestoomd wordt om Voscon VBS B.V. door te laten draaien (lassen, samenstellen, monteren, repareren etc.).

Ontzettend trots zijn wij op deze mijlpaal, alleen blijven we hier niet (te lang) bij stil staan en gaan we door met waar we goed in zijn; “onze klanten ontzorgen”

Ronald van de Merwe

Heb je vragen over dit nieuws item?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen