283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

564
Voscon in top acht van inspirerende leerbedrijven 2021

19 mei, 2021

Een prestatie waar we trots op mogen zijn! Van de ruim 200 aanmeldingen, waren wij dit jaar één van de acht bedrijven die in de spotlights mochten staan als inspirerend leerbedrijf 2021.

Podium voor creatieve stage-initiatieven in coronatijd

Door de coronaperiode was het niet voor elke sector haalbaar om dit jaar studenten te plaatsen. Daarom introduceerde de SBB dit jaar geen prijs, maar een podium voor leerbedrijven: Ideas On Stage.

Tot en met 28 maart konden leerbedrijven en mbo-studenten initiatieven aanmelden die het verdienen om in de spotlights te staan. Tijdens het Ambassadeursgala dat SBB maandag 17 mei organiseerde, werd een selectie van de innovatieve stages en leerbanen het podium geboden. En wij zaten daarbij!

Voscon biedt ondersteuning náást de online lessen

Het afgelopen jaar is voor velen niet makkelijk geweest. Voor studenten werden veel lessen ineens online gegeven. Wij merkten dat een aantal van onze mbo-stagiaires daar extra hulp bij konden gebruiken.

Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat deze groep studenten meer zelfvertrouwen krijgen, door de online lessen aan te vullen met ondersteunende lessen bij ons op locatie. Lessen als rekenen, tekenen, lezen en Nederlands. Zo hebben ze toch nog hun diploma kunnen halen.

Tim Senders kwam namens SBB naar Voscon toe om ons als leerbedrijf in het zonnetje te zetten! Bekijk hieronder de video!

Natasja Boender

Heb je vragen over dit nieuws item?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen