Offerte aanvragen

Metaalbewerkingsbedrijf inhuren? Voscon is jouw metaalbewerkingsbedrijf!

Wie is metaalbewerkingsbedrijf Voscon?

Allround metaalbewerkingsbedrijf Voscon is gespecialiseerd in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële sector. Dit doen wij sinds 1984 in ons indrukwekkend machinepark. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van metaalproducten. Verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem. Zoals onze pay-off al zegt: ‘’Wat hebben we niet van metaal gebouwd?’’

Dus jij wilt een metaal project realiseren? Wij kunnen dat als specialist in metaal voor jou. Onze 65 collega’s van ons metaalbewerkingsbedrijf gaan graag voor je aan de slag met het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van jouw metaal project.

Wie is metaalbewerkingsbedrijf Voscon?

Wat doet metaalbewerkingsbedrijf Voscon?

Wij hebben in totaal 65 collega’s die wij kunnen inzetten om jouw metaal project zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben als metaalbewerkingsbedrijf alles onder één dak. Dit zorgt voor minder stress, en voor snellere levertijden. Met Voscon heb je maar één partij nodig voor jouw metaal project. 

Onderhoudsservice

Wij bieden onderhoudscontracten aan om preventief onderhoud uit te voeren van onze eigen producten. Dit doen wij ook voor producten die gemaakt zijn door een andere partij. 

Als het werk moet worden gestopt dan kan dit veel geld kosten. Het is belangrijk dat onveilige situaties en slijtages op tijd worden opgemerkt. Met onze onderhoudscontracten kunnen wij op tijd handelen. Voorkomen is beter dan genezen.

Ook zijn wij actief in onderdelen, storingen en defecten oplossen. Dit doen wij 24 uur per dag, dus ook als er schades aan constructies zijn. Zo kunnen de werknemers weer snel en veilig verder met hun werk. Voor dit soort situaties hebben wij speciale onderhoudscontracten. Zo kunnen wij 24 uur per dag voor jou klaar staan.

Constructiewerk 

De werkplaats van ons metaalbewerkingsbedrijf heeft een werkoppervlakte van 4000 m2 en het buitenterrein heeft 2000 m2. Zo kunnen wij voor verschillende grote en kleine projecten aan de slag. 

 • Zo maken wij machine- en elektra huizen, in staal of rvs naar ontwerp van onze eigen tekenaars. Zo kan het geluid en warmte worden geïsoleerd, airconditioned en voorzien van conserveringssystemen.
 • Bordessen en platforms, kunnen worden vormgegeven door een bestaande of nieuwe tekening. Wij kunnen leuningwerk, roostervloer en/of trapopgang leveren en monteren.
 • Trappen en (kooi)ladders kunnen worden thermisch verzinkt en worden gecoat in elk gewenste kleur en worden geleverd en gemonteerd op uw locatie. De trappen kunnen in één stuk tot een lengte van 19 meter worden gemaakt.
 • Stalen en rvs industrie- en scheepsdeuren voor spatwater- en stofdichte afsluiting van bijvoorbeeld machinekamers, transformatorruimtes en opslagruimtes.

Modificeren

Wij kunnen bestaande apparaten en onderdelen in onze eigen werkplaats modificeren. Ook kunnen wij op onze afdeling verspanen alles geheel naar wens aanpassen. Een goed ontwerp is erg belangrijk voordat wij gaan modificeren. Zo hebben wij al eerder bestaande containers aangepast, pompen gereviseerd en flenzen bewerkt.

Plaatwerk

Metaalbewerkingsbedrijf Voscon heeft een eigen plaatwerkerij waar wij platen kunnen knippen, ponsen en zetten. Sinds 2012 hebben wij onze eigen watersnijmachine, zodat wij nog sneller kunnen leveren. Klik hier om de specificaties te bekijken van ons machinepark. 

Engineering

Bij de fase van engineering creëren we de best mogelijke manieren voor de bouw en houden wij rekening met toekomstig onderhoud.

Wij kunnen met je meedenken over het vormgeven van jouw project. Onze engineers kunnen je helpen met het tekenen en berekenen van complexe of eenvoudige oplossingen.

Wij denken dus graag met je mee en maken een goede tekening, opstelling en lay-out. Dit doen wij voor grote productielijnen en detailwerk. Wij maken daarom een 3d-tekening van jouw project, en letten op de kleinste details. Zo hebben wij beide een duidelijk overzicht over jouw project. 

Montage

Montage van constructies en producten is erg belangrijk en moet ook veilig zijn. Wij zijn daarom een VCA gecertificeerd bedrijf en hebben al onze medewerkers de juiste papieren om jouw constructie of product te monteren. 

Verspanen

Wij hebben een modern machinepark waarin wij investeren. Zo kunnen wij met onze specialisatie verspanen met moderne machines aan de slag. Zo kunnen wij maatvoering en afwerking verfijnen voor onze gefabriceerde producten. Onze specialisatie verspanen kunnen wij dan nog beter uitvoeren door het moderne apparatuur dat wij tot onze beschikking hebben.

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts!

Contact

Hoe werkt metaalbewerkingsbedrijf Voscon?

Start van onze samenwerking

Wij bespreken samen graag jouw wensen, ideeën, eisen, eventuele tekeningen en ontwerpen. Wij kunnen je dan ook beter leren kennen en kunnen wij jou een goede prijs indicatie geven van jouw project.

Bouwproces

Wij gaan aan de slag met het bouwproces! Als je nog geen ontwerp hebt kunnen onze engineers een 3d-tekening maken voor jouw project. Wij denken dus graag met je mee over het gehele proces, dus ook het vormgeven, maken van een opstelling, lay-out en complete productielijnen tot detailwerk.

Voordat wij gaan bouwen is een goede werkvoorbereiding belangrijk. Wij kijken daarom eerst naar de kwaliteitseisen, wordt er een planning gemaakt en maken wij een inspectierapport.

Wanneer heel het proces goed is verlopen kunnen wij met jouw project aan de slag. Wanneer die is gebouwd kunnen wij het voor je nabewerken of sturen wij het naar je op.  

Nabewerken

Als de constructie of het product is gemaakt, kunnen wij het nog nabewerken. Dit kunnen wij op drie verschillende manieren:

 • Poedercoaten
 • Verzinken
 • Schilderen

Inspectie, levering en montage door metaalbewerkingsbedrijf Voscon

Na de bewerking van jouw constructie of product inspecteren wij het aan de gestelde kwaliteitseisen. Na jouw goedkeuring wordt het bij je geleverd of gemonteerd op locatie. Na de aflevering of montage krijg je een product-garantietermijn van 5 tot 10 jaar.

Is veiligheid en kwaliteit belangrijk voor metaalbewerkingsbedrijf Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten. 

 • ISO 9001:2015
 • ISO 14001
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • ISO 3834-2
 • VCA**
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”
 • Certified training company
 • OOM Award

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Wat doet metaalbewerkingsbedrijf Voscon?
Hoe werkt metaalbewerkingsbedrijf Voscon?

Al jouw projecten, groot of klein, onder 1 dak bij metaalbewerkingsbedrijf Voscon

Ben je benieuwd wat metaalbewerkingsbedrijf Voscon voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op of bel direct naar 31 (0)10 44 51 111. Je kan ons natuurlijk ook direct een vraag stellen via onze chat.