Offerte aanvragen

Metaalbewerking inhuren? Voscon voor al jouw metaalbewerking!

Wie is Voscon metaalbewerking?

Metaalbewerking? Voscon is jouw specialist in constructiewerken, machinebouw, productmodiifcaties en apparatenbouw voor bedrijven in de industriële sector. Onze metaalbewerking heeft sinds 1984 een indrukwekkend machinepark voor het bewerken van metaalproducten. Metaalbewerking zoals verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen probleem. 

Dus metaalbewerking inhuren? Voor grote en voor kleine projecten? Dan staan onze 65 collega’s klaar voor jouw metaalbewerking project. Zoals onze pay-off al zegt: ‘’Wat hebben we niet van metaal gebouwd?’’

Wie is Voscon metaalbewerking?

Wat doet Voscon metaalbewerking?

Onze 65 collega’s kunnen wij inzetten om jouw metaalbewerking project zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben als metaalbewerking specialist alles onder één dak. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar heb je ook minder stress. Door Voscon heb je maar één partij nodig voor jouw metaalbewerking project.

Onderhoudsservice

Slijtages en onveilige situatie moeten op tijd worden opgemerkt. Als je het werk moet stoppen omdat machines of installaties niet meer goed functioneren dan kost dit veel tijd. voorkomen is beter dan genezen.

Wij hebben daarom onderhoudscontracten voor preventief onderhoud. Dit doen wij voor onze eigengemaakte producten, en die door een andere partij zijn gemaakt. Ook krijg je een duidelijke rapportage na onze controle of eventueel onderhoud.

Wij staan 24 uur per dag voor je klaar, dus ook als er schades zijn aan constructies. Zo zijn wij actief in het leveren en monteren van onderdelen en voor het oplossen van defecten en storingen. Hiervoor hebben wij speciale onderhoudscontracten zodat wij 24 uur per dag voor jou klaar kunnen staan. 

Metaalbewerking 

Metaalbewerking doen wij in onze werkplaats met een werkoppervlakte van 4000m2 en een groot buitenterrein van 2000m2. Zo kunnen wij aan de slag met jouw metaalbewerking project. Wij kunnen grote en kleine projecten met enkelstuks of series geheel naar wens vormgeven en maken.

 • Zo maken wij machine- en elektra huizen, in staal of rvs naar ontwerp van onze eigen tekenaars. Zo kan het geluid en warmte worden geïsoleerd, airconditioned en voorzien van conserveringssystemen.
 • Bordessen en platforms, kunnen worden vormgegeven door een bestaande of nieuwe tekening. Wij kunnen leuningwerk, roostervloer en/of trapopgang leveren en monteren.
 • Trappen en (kooi)ladders kunnen worden thermisch verzinkt en worden gecoat in elk gewenste kleur en worden geleverd en gemonteerd op uw locatie. De trappen kunnen in één stuk tot een lengte van 19 meter worden gemaakt.
 • Stalen en rvs industrie- en scheepsdeuren voor spatwater- en stofdichte afsluiting van bijvoorbeeld machinekamers, transformatorruimtes en opslagruimtes. 

Modificeren

Wij kunnen bestaande apparaten, constructies en onderdelen op onze afdeling verspanen geheel naar wens bewerken. Voordat wij dit doen is een goed ontwerp belangrijk. Dan kunnen wij aan de slag met het modificeren van jouw product of constructie.

Plaatwerk

Metaalbewerking zoals platen knippen, ponsen en zetten kunnen wij doen in onze eigen plaatwerkerij. Wij kunnen ook korte levertijden hanteren omdat wij een watersnijmachine hebben. Uiteraard hebben wij ook een zetbank en guillotineschaar. Klik hier om de specificaties te bekijken van ons machinepark.

Engineering

Ontwikkelen, tekenen en bereken van complexe oplossingen kunnen onze engineers voor jouw metaalbewerking project. Wij ondersteunen je graag in alles fases van jouw project zoals:   

Het meedenken en vormgeven van het proces, het maken van opstellingen, een lay-out en complete productielijnen tot detailwerk.

De engineers van de metaalbewerking maken gebruik van 3d-software van Tekla en Solidworks. Zo kunnen wij precieze maatvoeringen en details aanleveren. Deze aanpak zorgt ervoor dat jij en wij het overzicht houden over jouw project. Hoe complex het ook is. 

Bij de fase van engineering creëren we de best mogelijke manieren voor de bouw en houden wij rekening met toekomstig onderhoud.

Montage

Monteren op locatie moet veilig gebeuren en daarom zijn wij VCA gecertificeerd. Ook zijn onze monteurs in het bezit van certificaten voor de benodigde machines zoals een hoogwerker- en heftruck certificaat. Ook hebben onze servicewagens alle benodigde apparatuur. 

Verspanen

Bij metaalbewerking zijn maatvoering en afwerking erg belangrijk voor onze gefabriceerde producten. Wij hebben daarom voor onze specialisatie een modern machinepark waarin wij investeren om jouw metaalbewerking project zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts!

Contact

Hoe werkt Voscon metaalbewerking?

Start van onze samenwerking

Wij vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen. Daarom spreken wij graag met je af om elkaar te ontmoeten en om jouw wensen, eisen en ontwerpen te bespreken. Ook kunnen wij je dan een prijsindicatie geven van jouw metaalbewerking project. 

Bouwproces

Onze engineers kunnen aan de slag met het ontwerp voor jouw metaalbewerking project. Als je die al hebt dan kijken wij er alsnog graag naar. Als je er nog geen hebt, dan kunnen wij een ontwerp maken waarin wij jouw metaalbewerking project in een 3d tekening maken. Wij denken graag met je mee over het vormgeven tot het maken van jouw constructie of product.   

Werkvoorbereiding is erg belangrijk. Daarom kijken wij naar de kwaliteitseisen en wordt er een planning gemaakt. Ook krijg je dan van onze experts een inspectierapport.

Wanneer de processen goed zijn verlopen kunnen wij gelijk aan de slag met maken van jouw metaalbewerking project. Wanneer de constructie of product is gebouwd kunnen wij het voor je nabewerken of direct naar je versturen.  

Nabewerken

Als de constructie of het product is gemaakt, kunnen wij het nog nabewerken. Dit kunnen wij op drie verschillende manieren:

 • Poedercoaten
 • Verzinken
 • Schilderen

Inspectie, levering en montage door Voscon metaalbewerking

Na de bewerking van jouw constructie of product inspecteren wij aan de gestelde kwaliteitseisen. Na jouw goedkeuring wordt het bij je geleverd of gemonteerd op locatie. Na de aflevering of montage krijg je een product-garantietermijn van 5 tot 10 jaar.

Is veiligheid en kwaliteit belangrijk voor Voscon metaalbewerking?

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten. 

 • ISO 9001:2015
 • ISO 14001
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • ISO 3834-2
 • VCA**
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”
 • Certified training company
 • OOM Award

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Wat doet Voscon metaalbewerking?
Hoe werkt Voscon metaalbewerking?

Al jouw projecten, groot of klein, onder 1 dak bij Voscon metaalbewerking

Ben je benieuwd wat Voscon metaalbewerking voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op of bel direct naar 31 (0)10 44 51 111. Je kan ons natuurlijk ook direct een vraag stellen via onze chat.