283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

Metaalbewerking Vlaardingen

Op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking in Vlaardingen en omgeving? Dan zit je hier aan het juiste adres! Voscon is namelijk het metaalbewerkingsbedrijf van Vlaardingen en omstreken. Met ontwerp, productie, montage en onderhoud onder één dak is Voscon een allround constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële sector.

 

Gespecialiseerd in metaalbewerking

Sinds de oprichting in 1984 in Vlaardingen hebben wij een indrukwekkend machinepark kunnen neerzetten waarmee we gespecialiseerd zijn in het bewerken van metaalproducten. Verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem.

Wil je iets van metaal laten bouwen? Groot of klein. Enkelstuks of in series. Onze 60 collega’s in Vlaardingen helpen je graag met het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden. Voorbeelden van producten van metaal die wij maken zijn onder andere bordessen en trappen, valbeveiliging, gevelladders, wenteltrappen, leuningwerk, containers en hekwerken.

 

metaalbewerking vlaardingen

 

Metaalbewerking: onze werkwijze

Na samen om de tafel hebben gezeten in Vlaardingen, gaan we op basis van jouw ideeën, wensen, eisen, tekeningen of ontwerpen aan de slag. Afhankelijk van jouw specifieke wensen maken we een plan. Heb je al een ontwerp? Moeten er nog inspectierapporten worden opgesteld? Of kan de constructie of het product gelijk worden gebouwd?

Na de constructie van jouw metalen project, kan het naar wens nabewerkt worden. Na de nabewerking inspecteren wij of de constructie of het product voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Vervolgens, na goedkeuring, wordt het bij jou afgeleverd of op locatie gemonteerd. Na de aflevering of montage geven wij een product-garantietermijn van 5 tot 10 jaar af.

 

Veiligheid & kwaliteit bij Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit wijst mede ook uit de certificaten van Voscon VBS B.V.

  • ISO-9001:2015
  • VCA**
  • CE NEN-1090 EXC-3
  • ISO 3834-2

Meer weten over metaalbewerking?

Wil je graag weten wat Voscon voor jou kan betekenen of het gebied van metaal bewerken? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom langs bij ons bezoekadres in Vlaardingen – in de omgeving van Rotterdam.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen