Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Metaalbedrijf Den Haag: Wij maken jouw constructie op maat

Wie is metaalbedrijf Den Haag?

Je bent op de juiste pagina beland als je op zoek bent naar een metaalbedrijf in Den Haag. Bij Voscon ben je aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in metaalconstructies, apparatenbouw, machinebouw en het aanpassen van producten voor bedrijven in en rondom Den Haag.

Neem gerust een kijkje hieronder bij onze projecten om een goed beeld te krijgen van de metaalconstructies die wij regelmatig realiseren.

Liever direct met een adviseur spreken? Bel dan naar: 010 44 51 111

Metaalbedrijf den haag Voscon

Deze metaalconstructies kunnen we voor je maken:

Machine- en elektra huizen

Spiltrappen

Gemodificeerde container

Aluminium opbergkisten

Leuningwerk

Valkokers

Loopbordes

Gelijkrichter station

Leidingbrug

Kooiladders

Radartoren

Werkbordessen

Plantenbakken

Morsklep

Benieuwd of we jouw metaalconstructie kunnen maken?

Bel met een expert

Metaalbedrijf Den Haag: Zo gaan we te werk

#1 Bespreken van jouw wensen

Bij het begin van onze samenwerking hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. We vinden het essentieel om elkaar in levenden lijve te ontmoeten en zo de gelegenheid te hebben om elkaar beter te leren kennen. Tijdens een ontmoeting aan tafel kunnen we jouw wensen, ideeën, eisen en eventuele tekeningen en ontwerpen bespreken. Op die manier kunnen we een gedetailleerde prijsindicatie geven voor jouw project.

 

#2 Aan de slag met het maken van de constructie

Wanneer je ons metaalbedrijf in Den Haag kiest voor de uitvoering van jouw project, gaan we direct van start met het bouwproces. Zelfs als je nog geen tekening hebt, kunnen onze ingenieurs jouw ideeën omzetten in een 3D-tekening.

We denken graag met je mee gedurende het hele proces, van het ontwerpen en creëren van opstellingen, lay-outs en complete productielijnen tot in de kleinste details. Je ontvangt een duidelijke planning voor het gehele traject, zodat je precies weet wanneer welke stappen worden uitgevoerd.

#3 Nabewerking van jouw constructie

Nadat de metalen constructie of het product is vervaardigd, bieden we nog nabewerking aan op drie verschillende manieren:

 • Verzinken
 • Schilderen
 • Poedercoaten

 

#4 Inspectie, levering en montage door Metaalbedrijf Den Haag

Na het bewerken van jouw constructie of product voeren we een grondige inspectie uit om te voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Zodra je akkoord hebt gegeven, leveren we het bij je af of monteren we het op de afgesproken locatie. Na de levering of montage bieden we een garantieperiode van 5 tot 10 jaar op het product.

Wij vinden veiligheid en kwaliteit belangrijk

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten.

 • VCA**
 • SO 14001
 • ISO 3834-2
 • OOM Award
 • ISO 9001:2015
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • Certified training company
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”

 

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Het team van metaalbedrijf den haag

Op zoek naar een metaalbedrijf in Den Haag?

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een serie gemodificeerde containers, het ontwikkelen van een nieuw apparaat om de capaciteit in jouw bedrijf te verhogen, of het laten maken van een nieuwe leidingbrug voor jouw bedrijf in de stad Den Haag.

Wij staan voor je klaar. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. En voordat je het weet, is jouw project gerealiseerd.

 

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie een offerte op afstand opmaken?

  Bij sommige projecten is het lastig om een offerte op te stellen zonder dat we de situatie niet hebben gezien. Om ervoor te zorgen dat we een goede offerte op kunnen maken, komen we dan bij jou op locatie kijken. Maar in veel gevallen kunnen wij ook op afstand een offerte opmaken.

  We nemen altijd contact met je op als we de locatie willen bekijken en maken samen een afspraak.

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Na het aanvragen van een offerte op maat gaan onze experts met je aanvraag aan de slag. Je ontvangt de eerste versie van de offerte meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. In de offerte vind je een berekening en een planning.

  Als je akkoord bent met onze indicatie kan het voorkomen dat een expert de locatie wil bekijken. We kunnen de offerte dan nóg preciezer berekenen. Daarna passen we de huidige offerte aan en sturen we die naar je op.

 • Hoe snel kunnen jullie met een project starten?

  Wanneer je de offerte goedkeurt, kunnen we de benodigdheden voor je project bestellen. Daarna kunnen we aan de slag met het realiseren van je project.

  Als je de offerte hebt goedgekeurd en de materialen zijn besteld kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen voor je aan de slag. Voor die tijd heb je uiteraard al een gedetailleerde planning van ons ontvangen of spreken we een leverdatum af. Je weet dan precies welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd.

 • Hebben jullie ook ruimte voor spoedopdrachten?

  Ja, we houden in onze planning altijd tijd vrij voor spoed projecten.

  Hoe snel we het project kunnen realiseren is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommige werkzaamheden zoals het maken van leuningwerk kunnen we vaak binnen twee weken realiseren. Het modificeren van containers duurt meestal 6 tot 8 weken.

  De expert die je offerte maakt, zal dit altijd vooraf én duidelijk met je communiceren. Je komt dus niet zomaar voor verrassingen te staan, afspraak is afspraak.

 • Ik zie dat jullie alles van metaal kunnen bouwen? Hoe ver gaan jullie daarin?

  In theorie kunnen we alles van metaal bouwen. Met meer dan 65 collega’s die zich bezighouden met constructiewerk kunnen we in theorie zelfs de Erasmusbrug nabouwen. Wil je iets van metaal laten bouwen en wil je daar met ons over sparren? Dan horen wij dat graag.

  Wil je weten wat we al van metaal gebouwd hebben? Kijk dan eens bij onze projecten.