Offerte aanvragen

Geen velden gevonden.

Metaal lassen in Rotterdam en omgeving? Voscon is jouw metaalbewerkingsbedrijf

Op zoek naar een specialist in het lassen van metaal in Rotterdam en omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voscon is namelijk het metaalbewerkingsbedrijf van Vlaardingen en omstreken. Met ontwerp, productie, montage en onderhoud onder één dak is Voscon een allround constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële en particuliere sector. Zoals onze pay-off al zegt: ‘’Wat heeft Voscon niet van metaal gebouwd?’’

Onze werkplaats in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, heeft een werkoppervlakte van 4000 m² en een buitenterrein van 2000 m². Dat biedt meer dan voldoende ruimte voor de meest uiteenlopende projecten en constructies. Door deze ruimte kunnen wij bij Voscon zowel series als enkelstuks produceren. Metaal lassen in Rotterdam is voor ons dus geen enkel probleem.

Wat doet Voscon?

Onze 65 collega’s zorgen ervoor dat jouw metaal las project zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Wij hebben als metaalbedrijf alles onder één dak. Hierdoor bespaar je tijd en heb je minder zorgen over jouw project. Met Voscon heb je maar één partij nodig voor het lassen van metaal in Rotterdam.

Welke metalen kunnen wij lassen?

Wij kunnen voor jouw project verschillende metalen lassen. De volgende metalen kunnen wij lassen: 

 • Staal (S235 en S355)
 • RVS-304(L) en RVS-316(L)
 • Aluminium

Wat is onze werkwijze?

Onze eigen engineering en lasspecialist (International Welding Technologist) bekijken het project en stellen de lassen vast die gebruikt dienen te worden, tenzij dit al voorgeschreven is door de opdrachtgever. Zo kunnen wij jouw project in Rotterdam of omgeving professioneel voorbereiden voordat wij beginnen met het metaal lassen. Vervolgens wordt er door onze lasspecialist (IWT) een lasplan opgesteld, waarin de lasmethode (WPS) vernoemd staat aan de hand van een op ons bedrijf uitgegeven lasmethodekwalificatie (WPQR). Vervolgens wordt er doorgegeven welk van onze gekwalificeerde lassers daadwerkelijk mogen lassen volgens een geldige lascertificaat (WPQ). Al onze methodes en certificaten zijn goedgekeurd door DNV en vallen onder ons beleid volgens ISO-3834. Zo weet je zeker dat jouw metaal las project professioneel wordt gerealiseerd in Rotterdam.

Metaal lassen voor particuliere klanten

Wij realiseren verschillende metaal projecten voor particulieren in Rotterdam en omgeving. Zoals onze pay-off al zegt: ‘’Wat heeft Voscon niet van metaal gebouwd?’’

Metaal lassen in Rotterdam is voor dus geen enkel probleem. Wij maken regelmatig:

 • Leuningwerk 

Wij verzorgen leuningwerk voor verschillende doeleinde. Wij kunnen leuningwerk voor balkons, galerijen en bordessen maken. Heb je voor een ander doeleinde leuningwerk nodig? Dan kunnen we dat ook voor je op maat lassen. 

 • Trapleuningen

Trapleuningen op maat laten lassen in Rotterdam? Ook dat kunnen we voor je realiseren. 

 • Trap/ wenteltrap/ spiltrap

Wij kunnen verschillende soorten trappen voor je op maat lassen. Wij kunnen trappen uit één stuk tot 19 meter voor je maken. Het metaal kunnen we ook thermisch verzinken of in elk gewenste kleur gecoat worden.

 • Stalen balken/ portalen voor verbouwingen

Ben je aan het verbouwen en heb je op korte termijn stalen balken en/of portalen nodig? Ook dat kunnen we snel voor je realiseren, zodat jouw project niet stil komt te liggen. 

 • Stoelen, gereedschap en meubels

Wij kunnen ook metaal lassen om meubels of speciaal gereedschap te maken. Metalen meubels kunnen wij voor je op maat lassen. Sommige projecten vereisen speciaal gereedschap. Wij kunnen ook speciaal gereedschap voor jouw huis of tuin project maken.

Bekijk onze projecten als je wilt zien wat voor projecten wij hebben gerealiseerd. Hebben we het nog niet gemaakt? Dan staan onze 65 collega’s voor je klaar om jouw project te realiseren. Als je nog geen tekening hebt, dan kunnen we die voor je maken. Als je die al wel hebt, dan kunnen we die samen bespreken, daarna een offerte opmaken en na jouw goedkeuring kunnen we snel voor je aan de slag.

Metaal lassen voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten lassen wij vaak metalen. Heb je specifieke eisen hoe jouw project moet worden gelast? Wij kunnen op de volgende manieren jouw metaal lassen in Rotterdam en omgeving: 

 • Gecertificeerd lassen (ISO 3834)
 • MIG-MAG Lassen (135/ 136)
 • TIG Lassen (141)
 • Elektrode lassen (111)

Wat hebben we allemaal van metaal gelast?

Onze pay-off is niet voor niets: ‘’Wat heeft Voscon niet van metaal gebouwd?’’. Wij kunnen veel verschillende metaal projecten voor je realiseren. Dit kunnen wij voor je doen in complete series of in enkelstuks. Door ons grote team van 65 vakmensen kunnen wij jouw project snel realiseren. Wij verzorgen ontwerp, productie, montage en onderhoud.

Dit kunnen we onder andere voor je lassen van metaal:

 • Bordessen
 • Leuningwerk
 • Trappenhuizen
 • Ketels
 • Kooiladders

Wij kunnen alles van metaal voor je lassen. Als jij een idee hebt, dan werken we die samen uit en zorgen we ervoor dat jouw project wordt gerealiseerd door onze gecertificeerde lassers.

Hoe snel kunnen wij starten met een project?

Na jouw goedkeuring op het ontwerp en de offerte kunnen wij vaak al binnen 1 tot 2 dagen voor je aan de slag. Wij verzorgen heel het project intern, en daardoor kunnen we snel beginnen  met jouw project. Wij zorgen ervoor dat je minder stress en tijd kwijt bent voor jouw metaal las project in Rotterdam.

Wat is het voordeel om bij Voscon metaal te laten lassen?

Wij behandelen grote en kleine projecten met dezelfde norm. Kwaliteit staat daarom hoog bij ons aangeschreven. Wij werken ook alleen met gecertificeerde lassers en hebben onze eigen lascoördinator (IWC-S) en lasspecialist in huis (IWT). 

Metaal lassen in Rotterdam? Voscon is jouw metaal lasser!

Wil je dat wij met je meedenken of heb je een vraag over metaal lassen in Rotterdam? 

Neem dan contact met ons op of bel direct naar 31 (0)10 44 51 111. Je kan ons natuurlijk ook direct een vraag stellen via onze chat.