283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

Kooiladders en Bordessen in Rotterdam en omgeving

Op zoek naar een specialist in het produceren van kooiladders in Rotterdam en omgeving? Dan zit je hier aan het juiste adres! Voscon is namelijk het metaalbewerkingsbedrijf van Vlaardingen en omstreken. Met ontwerp, productie, montage en onderhoud onder één dak is Voscon een allround constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële en particuliere sector.

Onze werkplaats in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, heeft een werkoppervlakte van 4000 m² en een buitenterrein van 2000 m². Dat biedt meer dan voldoende ruimte voor de meest uiteenlopende projecten en constructies. Door deze ruimte kunnen wij bij Voscon zowel series als enkelstuks produceren.

 

Kooiladders maken in Rotterdam en omgeving

Een veelgevraagd product dat wij aan onze klanten leveren zijn kooiladders. Een kooiladder is een must om veilig gebouwen te verlaten tijdens verschillende noodsituaties. Wat zijn kooiladders eigenlijk? Dit zijn gevelladders die zijn voorzien van een kooi. Om veiligheidsredenen moet deze kooi gebruikt worden bij gevelbeklimmingen van meer dan 3 meter. Het kan worden geleverd met rustbordessen en uitstapbordessen en kan bijna aan iedere gevel bevestigd worden.

Bij Voscon kunnen wij trappen uit één stuk leveren tot 19 meter lengte of desgewenst langer uit losse delen opgebouwd. Het kan worden geleverd met rustbordessen en uitstapbordessen en kan bijna aan iedere gevel bevestigd worden. Het metaal van de kooiladders kunnen thermisch worden verzinkt en/ of eventueel gecoat in elke gewenste kleur.

Kooiladders en bordessen in Rotterdam en omgeving

Kooiladders en bordessen in Rotterdam en omgeving

Bordessen en leuningwerk in Rotterdam

Kooiladders worden vaak afgenomen in combinatie met bordessen en leuningwerk. Bordessen zijn de perfecte uitkomst op locaties met niveauverschillen of obstakels, zoals luchtbehandeling of rookgasafvoeren. In veel gevallen kan men zich niet gemakkelijk en veilig verplaatsen.

Wij kunnen de juiste metaalconstructie voor jouw project ontwerpen op onze eigen engineeringsafdeling. Of wanneer je al een ontwerp hebt, kunnen wij ook dan produceren. Wil je inclusief leuningwerk, roostervloer en/of een trapopgang? Wij leveren én monteren het!

 

Kooiladders en Bordessen in omgeving Rotterdam, zo gaan wij bij Voscon te werk

Hoe groot of klein het project ook is, wij kunnen alles van metaal maken. Om elkaar beter te leren kennen gaan we voor elk project gaan we eerst om te tafel zitten.

Op deze manier kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat de wensen zijn. Een offerte wordt dan op basis hiervan gemaakt.

Van engineering tot werkvoorbereiding en constructie, wij kunnen een heel project voor je uit handen nemen. Maar wij kunnen de diensten ook los aanbieden. Natuurlijk hoort daar indien nodig ook eventueel de nabewerking, inspectie, levering en montage bij.

 

Veiligheid & kwaliteit bij Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit wijst mede ook uit de certificaten van Voscon VBS B.V.

  • ISO-9001:2015
  • VCA**
  • CE NEN-1090 EXC-3
  • ISO 3834-2

 

Kooiladders en bordessen nodig? Neem contact op!

Wil je graag weten wat Voscon voor jou kan betekenen op het gebied van metaal bewerken? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom langs bij ons bezoekadres in Vlaardingen – in de omgeving van Rotterdam.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen