283
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

283
Sollicitatie formulier

Draai- en freeswerk in Rotterdam

Op zoek naar een specialist op het gebied van draai- en freeswerk in Rotterdam en omgeving? Dan zit je hier aan het juiste adres! Voscon is namelijk het grootste metaalbewerkingsbedrijf van Vlaardingen en omstreken. Met ontwerp, productie, montage en onderhoud onder één dak is Voscon een allround constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële sector.

 

Draai- en freeswerk in Rotterdam en omgeving

Sinds de oprichting in 1984 hebben wij in Vlaardingen (vlakbij Rotterdam) een indrukwekkend machinepark kunnen neerzetten waarmee we gespecialiseerd zijn in het bewerken van metaalproducten. Verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem. Maar wat is verspanen precies?

Verspanen is een algemene benaming voor het bewerken van (metalen) materiaal. Door een product te verspanen wordt het basisproduct kleiner en verandert daarmee definitief van vorm. Dit kan zowel handmatig als machinaal worden gedaan. De krullen die ontstaan tijdens het bewerken van het product worden spanen genoemd. Na verspanen is het product dus ook altijd lichter in massa.

 

draai en freeswerk

 

Wat is draaien en frezen?

Binnen verspanen zijn er verschillende technieken die je kunt gebruiken. De bewerkingstechniek die uiteindelijk gekozen wordt is afhankelijk van het uiteindelijke eindproduct. Op deze pagina leggen we je meer uit over de technieken draaien en frezen.

Zoals hiervoor uitgelegd zijn draaien en frezen verspanende bewerkingen. Hiervoor worden een draai- en freesbank gebruikt. Draaien en frezen kan op de klassieke manier worden gedaan of uitgevoerd worden op een CNC draai- of freesbank. CNC staat voor Computer Numerical Control. De machines worden dan, zoals de naam al doet vermoeden, met de computer aangestuurd. Bij Voscon werken wij zowel conventioneel als met een CNC draai- en freesbank.

 

Veiligheid & kwaliteit bij Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit wijst mede ook uit de certificaten van Voscon VBS B.V.

  • ISO-9001:2015
  • VCA**
  • CE NEN-1090 EXC-3
  • ISO 3834-2

Draai- en freeswerk in omgeving Rotterdam, zo gaan wij bij Voscon te werk

Hoe groot of klein het project ook is, wij kunnen alles van metaal maken. Eén van de manieren om metaal te bewerken is draaien en frezen in onze verspanerij in Vlaardingen vlakbij Rotterdam. Om elkaar beter te leren kennen gaan we voor elk project gaan we eerst om te tafel zitten.

Op deze manier kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat de wensen zijn. Een offerte wordt dan op basis hiervan gemaakt.

Van engineering tot werkvoorbereiding en constructie, wij kunnen een heel project voor je uit handen nemen. Maar wij kunnen de diensten ook los aanbieden. Natuurlijk hoort daar indien nodig ook eventueel de nabewerking, inspectie, levering en montage bij.

 

Meer weten over draai- en freeswerk en metaalbewerking?

Wil je graag weten wat Voscon voor jou kan betekenen op het gebied van metaal bewerken? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom langs bij ons bezoekadres in Vlaardingen – in de omgeving van Rotterdam.

Veiligheid & kwaliteit

Offerte aanvragen