Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Constructiewerk: van maatwerk containers tot leuningwerk

Elk constructiewerk project begint bij een idee of een oplossing voor jouw probleem. En wij kunnen dit volledige proces – van ontwerp tot montage – voor je uit handen nemen. Op deze pagina laten we je zien wat we kunnen maken, wat we voor je uit handen nemen en hoe we te werk gaan.

constructiewerk medewerker marcel

Ons constructiewerk portfolio: wat wil je laten maken?

Machine- en elektra huizen

Spiltrappen

Gemodificeerde container

Aluminium opbergkisten

Leuningwerk

Valkokers

Loopbordes

Gelijkrichter station

Leidingbrug

Kooiladders

Radartoren

Werkbordessen

Plantenbakken

Morsklep

Wat kunnen jullie voor mijn project betekenen?

Met een groot team van 65 collega’s kunnen we aan meerdere projecten tegelijk werken. Zo kunnen we aan de slag met het maken van een groot kooiladder project voor een nieuwe fabriek en tegelijkertijd kunnen we een spoedklus voor een loopbordes afronden.

Doordat je maar één aanspreekpunt hebt voor je constructiewerk, ga je merken dat projecten sneller worden afgerond dan wanneer je met meerdere partijen samenwerkt. Ook merk je dat je minder snel gestrest bent, omdat we alles voor je uit handen nemen.

constructiewerk medewerker aan het verspanen

Engineering voor het ontwikkelen, tekenen en berekenen van je project

We ontwikkelen, tekenen en berekenen alles tot in de details. Dit doen we voor complexe projecten, maar ook voor eenvoudige oplossingen.

We ondersteunen je bij:

 • Het meedenken over het proces;
 • het vormgeven van het proces;
 • het maken van de opstellingen;
 • de lay-out;
 • de complete productielijnen tot het detailwerk.

Voor het realiseren van het ontwerp gebruiken we 3D-software van Tekla en Solidworks. Met deze tools kunnen we de exacte details vormgeven en maatvoeringen aanleveren.

Verspanen van metaalproducten

Als specialist in het bewerken van metaalproducten geven we altijd aandacht aan de maatvoering en afwerking van onze projecten. Daarom hebben we een modern machinepark met machines om alle soorten constructies te kunnen maken.

Verschillende werkzaamheden die we uitvoeren zijn: frezen, boren, zagen, tappen, kotteren en draaien.

 

Knippen, ponsen en zetten in onze eigen plaatwerkerij

Als allround constructiebedrijf hebben we een eigen plaatwerkerij waar we platen kunnen knippen, ponsen en zetten. We doen alle werkzaamheden intern en daardoor kunnen we sneller handelen dan wanneer we dit uitbesteden. Alles onder één dak betekent ook echt: alle expertises die nodig zijn voor het maken van je project in ons eigen beheer.

constructiewerk voor een maatwerk container
constructiewerk medewerker aan het verspanen
constructiewerk medewerker marcel
constructiewerk voor een maatwerk container
constructiewerk medewerker aan het verspanen
constructiewerk medewerker marcel

Modificeren van bestaande constructies, apparaten en machines

We kunnen ook bestaande apparaten, onderdelen, constructies en machines aanpassen. Regelmatig bewerken we flenzen, reviseren we pompen en bewerken we containers. Onze engineers zorgen ervoor dat je wensen en eisen in het ontwerp terugkomen, zodat onze constructiewerkers je project kunnen realiseren.

 

Het monteren van je constructiewerk

De constructies worden door onze eigen medewerkers op locatie gemonteerd. Veiligheid is dan van belang. Daarom zijn onze constructiewerkers VCA gecertificeerd en hebben zij de juiste kennis en ervaring om hun werk professioneel uit te voeren.

24/7 onderhoud service

Het is belangrijk dat onveilige situaties en slijtage aan constructies en/of machines op tijd worden opgemerkt. Voorkomen is beter dan genezen, want als het werk gestopt moet worden, kost dit tijd én geld.

Om te voorkomen dat machines of constructies niet meer goed functioneren, bieden we onderhoudscontracten aan. Controle en preventief onderhoud zorgen ervoor dat het werk ongestoord kan worden uitgevoerd.

Komt het toch voor dat je een storing of defect product/onderdeel hebt? Dan komen onze servicemonteurs direct naar je toe.

We hebben speciale onderhoudscontracten waarbij we 24/7 standby voor je klaar staan. Storingen en kapotte onderdelen worden dan snel en vakkundig opgelost of vervangen. Het werk staat dan nauwelijks stil en kan je weer snel verder met het produceren van je producten.

Heb je een vraag of wil je geadviseerd worden?

bel met een constructie-expert

Onze werkwijze voor het maken van constructiewerken:

De start van onze samenwerking

Voordat we starten met het bouwproces vinden we het belangrijk dat we eerst samen in gesprek gaan. We kunnen elkaar dan beter leren kennen, en kunnen je wensen, eisen en eerder gemaakte ontwerpen met elkaar bespreken. Ook zijn we daarna in staat een offerte op maat maken die perfect aansluit op het constructiewerk dat je voor ogen hebt.

 

Aan de slag met het bouwproces

Nadat je de offerte goedkeurt, gaan we direct aan de slag met het maken van je project. Heb je nog geen ontwerp? Dan maken onze engineers een 3D-ontwerp.

Ook bereiden we het werk voor. We kijken naar de gestelde kwaliteitseisen, maken een planning en er wordt vooraf een inspectierapport opgemaakt, zodat we beide weten wat, wanneer en hoe het project wordt gemaakt. Daarna gaan we aan de slag met het bouwproces.

 

Het nabewerken van het constructiewerk

Wanneer de constructie is gebouwd, kunnen we het ook nog voor je nabewerken. Dit kunnen we op drie verschillende manieren:

 • Poedercoaten
 • Verzinken
 • Schilderen

 

Inspectie, levering en montage door onze constructiewerkers

Wanneer de constructie is bewerkt, inspecteren we het product aan de eerder gestelde kwaliteitseisen. Daarna kunnen we het product bij je afleveren en monteren op locatie. Na de montage van de constructie krijg je een garantietermijn van 5 tot 10 jaar.

Op zoek naar ervaren constructie werkbedrijf?

Wil je graag weten wat we voor je project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons ons!

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie een offerte op afstand opmaken?

  Bij sommige projecten is het lastig om een offerte op te stellen zonder dat we de situatie niet hebben gezien. Om ervoor te zorgen dat we een goede offerte op kunnen maken, komen we dan bij jou op locatie kijken. Maar in veel gevallen kunnen wij ook op afstand een offerte opmaken.

  We nemen altijd contact met je op als we de locatie willen bekijken en maken samen een afspraak.

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Na het aanvragen van een offerte op maat gaan onze experts met je aanvraag aan de slag. Je ontvangt de eerste versie van de offerte meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. In de offerte vind je een berekening en een planning.

  Als je akkoord bent met onze indicatie kan het voorkomen dat een expert de locatie wil bekijken. We kunnen de offerte dan nóg preciezer berekenen. Daarna passen we de huidige offerte aan en sturen we die naar je op.

 • Hoe snel kunnen jullie met een project starten?

  Wanneer je de offerte goedkeurt, kunnen we de benodigdheden voor je project bestellen. Daarna kunnen we aan de slag met het realiseren van je project.

  Als je de offerte hebt goedgekeurd en de materialen zijn besteld kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen voor je aan de slag. Voor die tijd heb je uiteraard al een gedetailleerde planning van ons ontvangen of spreken we een leverdatum af. Je weet dan precies welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd.

 • Hebben jullie ook ruimte voor spoedopdrachten?

  Ja, we houden in onze planning altijd tijd vrij voor spoed projecten.

  Hoe snel we het project kunnen realiseren is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommige werkzaamheden zoals het maken van leuningwerk kunnen we vaak binnen twee weken realiseren. Het modificeren van containers duurt meestal 6 tot 8 weken.

  De expert die je offerte maakt, zal dit altijd vooraf én duidelijk met je communiceren. Je komt dus niet zomaar voor verrassingen te staan, afspraak is afspraak.

 • Ik zie dat jullie alles van metaal kunnen bouwen? Hoe ver gaan jullie daarin?

  In theorie kunnen we alles van metaal bouwen. Met meer dan 65 collega’s die zich bezighouden met constructiewerk kunnen we in theorie zelfs de Erasmusbrug nabouwen. Wil je iets van metaal laten bouwen en wil je daar met ons over sparren? Dan horen wij dat graag.

  Wil je weten wat we al van metaal gebouwd hebben? Kijk dan eens bij onze projecten.