Offerte aanvragen

Geen velden gevonden.

Constructiebedrijf in Den Haag inhuren? Voscon is jouw allround constructiebedrijf!

Wie is staalconstructiebedrijf Voscon?

Allround constructiebedrijf Voscon uit Vlaardingen is gespecialiseerd in constructiewerken, apparatenbouw, machinebouw, buitentrappen en productmodificaties voor bedrijven in de industriële sector, dus ook bij jou in Den Haag. Sinds 1984 heeft ons constructiebedrijf een indrukwekkend machinepark kunnen neerzetten waarmee wij gespecialiseerd zijn in het bewerken van metaalproducten. Verspanen en plaatwerken is voor ons dus geen enkel probleem. Zoals ons pay-off al zegt: ‘’Wat hebben we niet van metaal gebouwd?’’

Dus jij wilt iets van metaal bouwen? Groot of klein, enkelstuks of in series. Onze 65 collega’s van ons constructiebedrijf helpen je graag met het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van jouw metaal project in Den Haag.

Wat doet constructiebedrijf Voscon in Den Haag en omgeving?

Wij hebben in totaal 65 mannen en vrouwen die wij kunnen inzetten om jouw metaal project in Den Haag zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben als allround constructiebedrijf alles onder één dak. Dat zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor minder stress. Zo heb je maar één partij nodig voor jouw metaal project in Den Haag. 

Onderhoudsservice

Als het werk moet worden gestopt in Den Haag omdat installaties en machines niet meer goed werken, dan kost dit veel geld. Het is daarom belangrijk dat slijtages en onveilige situaties tijdig worden opgemerkt. Voorkomen is beter dan genezen. 

Wij bieden daarom onderhoudscontracten aan voor preventief onderhoud voor onze eigen gemaakte producten, en die door een andere partij zijn gemaakt en geven je daar duidelijke rapportages over. 

Ook zijn wij actief in onderdelen, storingen en defecten oplossen in Den Haag en omgeving. Dit doen wij 24 uur per dag, ook als er schades aan constructies zijn. Zo kunnen de mensen weer verder aan hun werk. Voor dit soort situaties hebben wij dan ook speciale onderhoudscontracten zodat wij altijd 24 uur per dag voor jou klaar kunnen staan in Den Haag.

Constructiewerk 

De werkplaats van ons constructiebedrijf heeft een werkoppervlakte van 4000 m2 en het buitenterrein heeft 2000 m2, en is dus groot genoeg voor allerlei verschillende soorten projecten. Zo kunnen wij grote en kleine projecten voor je realiseren. Ook al zijn het enkelstuks of complete series. 

 • Zo maken wij machine- en elektra huizen, in staal of rvs naar ontwerp van onze eigen tekenaars. Zo kan het geluid en warmte worden geïsoleerd, airconditioned en voorzien van conserveringssystemen.
 • Bordessen en platforms, kunnen worden vormgegeven door een bestaande of nieuwe tekening. Wij kunnen leuningwerk, roostervloer en/of trapopgang leveren en monteren.
 • Trappen en (kooi)ladders kunnen worden thermisch verzinkt en worden gecoat in elk gewenste kleur en worden geleverd en gemonteerd op uw locatie. De trappen kunnen in één stuk tot een lengte van 19 meter worden gemaakt.
 • Stalen en rvs industrie- en scheepsdeuren voor spatwater- en stofdichte afsluiting van bijvoorbeeld machinekamers, transformatorruimtes en opslagruimtes.

Modificeren

Bestaande constructies, apparaten en onderdelen kunnen wij in onze werkplaats of op onze afdeling verspanen geheel naar wens aanpassen. Voordat wij beginnen met modificeren is het belangrijk om een tekening te laten maken. Zo hebben wij bestaande containers aangepast, pompen gereviseerd en flenzen bewerkt.

Plaatwerk

Constructiebedrijf Voscon heeft een eigen plaatwerkerij waar wij platen kunnen knippen, ponsen en zetten. Ook hebben wij sinds 2012 onze eigen watersnijmachine, zodat wij nog kortere levertijden kunnen hanteren. Uiteraard hebben wij ook een zetbank en guillotineschaar. Klik hier om de specificaties te bekijken van ons machinepark. 

Engineering

Wij ontwikkelen, tekenen en berekenen eenvoudige tot complexe oplossingen en kunnen je ondersteunen bij verschillende fases zoals: 

Het meedenken en vormgeven van het proces, het maken van opstellingen, een lay-out en complete productielijnen tot detailwerk.

De engineers van ons constructiebedrijf maken gebruik van 3d-software van Tekla en Solidworks. Zo kunnen wij precieze maatvoeringen en details aanleveren. Deze aanpak zorgt ervoor dat jij en wij het overzicht houden over jouw project. Hoe complex het ook is. 

Bij de fase van engineering creëren we de best mogelijke manieren voor de bouw en houden wij rekening met toekomstig onderhoud.

Montage

De constructies en producten die in onze werkplaats worden gefabriceerd, kunnen worden gemonteerd op een locatie naar keuze. Veiligheid is dan erg belangrijk. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd en onze monteurs zijn in het bezit van hoogwerker, heftruck of ‘’veilig hijs’’ certificaat. De servicewagens van Voscon zijn ook voorzien van alle benodigde equipment.

Verspanen

Met een specialisatie in het bewerken van verschillende metaalproducten zijn wij gewend om aandacht te geven aan de maatvoering en afwerking van onze gefabriceerde producten.  We hebben daarom een modern machinepark waarin wij investeren zodat wij snel de juiste producten kunnen maken.

Wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts!

Contact

Hoe werkt constructiebedrijf Voscon in Den Haag?

Start van onze samenwerking

De start van onze samenwerking vinden wij het belangrijk om samen met jou rond de tafel te zitten. Zo kunnen wij elkaar beter leren kennen en kunnen wij jouw wensen, ideeën, eisen, eventuele tekeningen en ontwerpen samen bespreken. Zo kunnen wij jou een goede prijs indicatie geven van jouw project in Den Haag.

Bouwproces

Mogen wij jouw project realiseren in Den Haag? Dan gaan wij aan de slag met het bouwproces. Als je nog geen tekening hebt dan kan ons engineering team jouw ideeën werkelijkheid maken in een 3d tekening. Wij denken graag met je mee over het gehele proces, dus ook het vormgeven, maken van een opstelling, lay-out en complete productielijnen tot detailwerk.

Voordat er wordt gebouwd doen wij de werkvoorbereiding. Zo kijken wij naar verschillende kwaliteitseisen, worden er planningen gemaakt en wordt er een inspectierapport opgemaakt voor jouw project in Den Haag.

Als het hele proces goed is verlopen wordt de constructie of het product gelijk gebouwd. Ook ontvang je daar een planning van. Wanneer de constructie of product is gebouwd kan het worden verstuurd naar Den Haag of gaan wij het nabewerken.   

Nabewerken van jouw metaal project in Den Haag

Als de constructie of het product is gemaakt, kunnen wij het nog nabewerken. Dit kunnen wij op drie verschillende manieren:

 • Poedercoaten
 • Verzinken
 • Schilderen

Inspectie, levering en montage door constructiebedrijf Voscon

Na de bewerking van jouw constructie of product in Den Haag inspecteren wij aan de gestelde kwaliteitseisen. Na jouw goedkeuring wordt het bij je geleverd of gemonteerd in Den Haag of een andere locatie naar keuze. Na de aflevering of montage krijg je een product-garantietermijn van 5 tot 10 jaar.

Veiligheid en kwaliteit is belangrijk voor Constructiebedrijf Voscon

Wij hebben veiligheid, kwaliteit en regelgeving hoog in het vaandel staan. Dit willen wij je graag laten zien door onze verschillende certificaten. 

 • ISO 9001:2015
 • ISO 14001
 • NEN-EN 1090 EXC-3
 • ISO 3834-2
 • VCA**
 • Partner in sociaal ondernemen, keurmerk “Sociaal werkpact MVS”
 • Certified training company
 • OOM Award

Wil je meer weten hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid is voor ons? Bekijk dan onze pagina veiligheid en kwaliteit.

Al jouw projecten in Den Haag, groot of klein, onder 1 dak bij constructiebedrijf Voscon

Ben je benieuwd wat constructiebedrijf Voscon voor je kan betekenen in Den Haag?

Neem dan contact met ons op of bel direct naar 31 (0)10 44 51 111. Je kan ons natuurlijk ook direct een vraag stellen via onze chat.